DAK ISOLATIE


Een uitgebreide isolatie van je woning is meer dan ooit een topprioriteit. Niet alleen vloeren en muren moeten goed geïsoleerd worden, ook dakisolatie is van groot belang. Een dak isoleren is zelfs de meest effectieve isolatie-ingreep! Je verliest immers tot 35% van alle warmte langs slecht geïsoleerde daken.

Met het isoleren van daken behoort dit verlies tot het verleden én bespaart je ook een grote som op de energierekening, elk jaar opnieuw.

Naast het besparen op je energierekening zal je ook merken dat de omgevingstemperatuur in je huis aangenamer wordt. Jouw dak laten isoleren kent nog tal van voordelen.
 
Een dak van binnenuit isoleren of dakisolatie aan buitenzijde?
Er zijn verschillende manieren om een dak te isoleren. Zo kan je jouw dak van binnenuit isoleren of kan je ervoor kiezen om de dakisolatie aan buitenkant aan te brengen. Dit hangt af van het type dak dat je hebt.

Een plat dak isoleren gebeurt meestal langs de bovenkant/buitenzijde van het dak, terwijl we bij isoleren van een hellend dak gewoonlijk isoleren aan de binnenkant. Zijn er reeds afgewerkte kamers onder uw schuin dak ?

In 95% van de gevallen kunnen we dit langs buiten isoleren zonder breekwerk, zelfs zonder dat ons mensen bij u binnen moeten komen en dit aan zeer beperkte kostprijs.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-19218319


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30