SPOUWMUUR ISOLATIE


Ben je het beu om een hoge energiefactuur te betalen terwijl de warmte letterlijk door de muren vliegt? Dan kan spouwmuurisolatie voor jou een snelle, betaalbare en eenvoudige oplossing zijn! Met onze jarenlange ervaring plaatsen we jouw spouwmuurisolatie binnen 1 dag en zonder afbraakwerken. Resultaat? Een besparing van honderden euro’s per jaar op de energiefactuur én een aangenamer warmtecomfort binnen.


 
Wat is spouwmuurisolatie?
Een spouwmuur bestaat uit 2 muren (binnen- en buitenmuur) met daartussen een lege ruimte met lucht, de spouw. Stilstaande lucht is de efficiëntste isolatie maar de lucht in de lege spouw is voortdurend in beweging. Maar liefst 25% van de warmte die door de binnenmuren naar de spouw geleid wordt gaat hierdoor verloren.

Spouwmuurisolatie is het opvullen van de lege spouw met isolatiemateriaal. De lucht tussen binnen- en buitenmuur wordt ingesloten waardoor deze tot stilstand komt. De binnenmuren gaan hun warmte langer vasthouden met een aangenamer klimaat als resultaat!

Wat zijn jouw voordelen van spouwisolatie?
Je spouwmuur isoleren is een investering die heel wat voordelen kent. Niet alleen bespaar je een hoop geld, ook verhoogt isoleren van spouwmuren het comfort in je woning.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-19218319


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30