VLOER ISOLATIE


Wist je dat je maar liefst 15% van de totale warmte van jouw woning verliest langs slecht geïsoleerde vloeren? Vloerisolatie is dus een erg verstandige keuze en meer dan ooit nodig.

Vloeren isoleren kan zowel voor nieuwbouwwoningen als bestaande woningen. Het is dus nooit te laat om te besparen op je energierekening.

Isolatie & vloerverwarming, een absolute aanrader
Maar wat als je vloerverwarming gaat gebruiken? Geen zorgen. Ook vloerisolatie onder de vloerverwarming is mogelijk.

Als je optimaal gebruik wil maken van vloerverwarming, dan is het zelfs noodzakelijk om isolatie onder vloerverwarming te stoppen. Op die manier is er een zo klein mogelijk warmteverlies.

Onze ervaren en opgeleide vakmensen kunnen je hierbij helpen. Zij weten hoeveel isolatie onder vloerverwarming nodig is en kunnen je ook meer vertellen over de vloerverwarming isolatiedikte.
 
Vloerisolatie technieken
Er bestaan verschillende technieken waarmee we jouw vloer kunnen isoleren:

- op de draagvloer
- onder de draagvloer (via kruipruimte)
- gecombineerd met vloerverwarming
- gecombineerd met akoestische isolatie

De keuze uit deze vloerisolatie mogelijkheden hangt af van heel wat diverse factoren zoals kostprijs, dikte van het vloerpakket, een houten vloer isoleren of een betonvloer isoleren,… Moes Isolatie zal al deze factoren met jou bespreken om zo de beste keuze te maken.

Vloerisolatie prijs
Wat kost vloerisolatie? Net zoals bij andere isolatiewerken is het zeer moeilijk om vooraf een raming van de kosten voor vloerisolatie te geven. Deze prijs hangt af van een aantal factoren zoals de oppervlakte van de vloer, het gebruikte isolatiemateriaal, gaat het over nieuwbouw vloerisolatie of na-isolatie,…

Elk project wordt uitgeteld om tot een correcte vloerisolatie prijs te kunnen komen. Vervolgens bezorgen we je een offerte op maat.
BENIEUWD WAT WIJ VOOR U KUNNEN DOEN?

06-19218319


WIJ ZIJN BEREIKBAAR VAN MAANDAG TOT VRIJDAG

08:00 - 17:30